Total War Turkiye

Genel Strateji Oyunları ve Diğer Türler => Strateji Oyunları => Age of Empires Serisi => Konuyu başlatan: Abdülhamid - 14 Ocak 2013, 13:49:29

Başlık: Age of empires 3 haritayı 3 kat büyütme modunu bilen var mı ?
Gönderen: Abdülhamid - 14 Ocak 2013, 13:49:29
Ageof 3 de haritayı 3 kat büyütme modu diye bir şey duydum duyan gören bilen varsa linkini atabilit misiniz ?
Başlık: Ynt: Age of empires 3 haritayı 3 kat büyütme modunu bilen var mı ?
Gönderen: Ewert - 14 Ocak 2013, 15:46:04
Ageof 3 de haritayı 3 kat büyütme modu diye bir şey duydum duyan gören bilen varsa linkini atabilit misiniz ?
Büyütme derken ?
Görüş açısı olarak diyosan (ki sanırım hayır) ayarlarda var.
Onun dışında böyle bir mod bilmiyorum.
Başlık: Ynt: Age of empires 3 haritayı 3 kat büyütme modunu bilen var mı ?
Gönderen: Abdülhamid - 14 Ocak 2013, 15:48:49
hayıt genişletme açısından öyle bir şey duydum amma bakalım bilen vardır belki

Cevabın için saol :)
Başlık: Ynt: Age of empires 3 haritayı 3 kat büyütme modunu bilen var mı ?
Gönderen: QueenVictoria - 19 Ocak 2013, 20:31:54
Böyle birşey yok en geniş harita editorden yapılabiliyor..
Başlık: Ynt: Age of empires 3 haritayı 3 kat büyütme modunu bilen var mı ?
Gönderen: Bargerstein - 19 Ocak 2013, 20:35:54
Adını unuttuğum bir mod var,editore yeni şeyler getiriyordu...
Onu yüklediğinde yeni oyun aç dediğinde haritanın boyutunu büyütebiliyorsun
Başlık: Ynt: Age of empires 3 haritayı 3 kat büyütme modunu bilen var mı ?
Gönderen: Oliver Cromwell - 22 Haziran 2013, 11:59:54
Onun için moda gerek yok ki, edit>ordan map la başlayan bi seçenek vardı ona tıklıycan ordan hallediyorsun zaten.