Total War Türkiye

Total War Eras => Total War: Shogun 2 Ana Konu => Total War: Shogun 2 Hileleri Şifreleri => Konuyu başlatan: gti175 - 29 Mayıs 2011, 14:49:15

Başlık: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: gti175 - 29 Mayıs 2011, 14:49:15
SADECE VE SADECE Shogun 2 Total War 1.0V için geçerlidir. melek*

Dosyadaki Hileler:

- Enable/Disable God Mode; (*) (Ölümsüz Asker Ve Ordu NoT:otomatik savaşlarda etkisiz)
- Enable/Disable Unlimited Ammo; (*) (sınırsız ok,top,bomba vs)
- Enable/Disable Unlimited Movement Points; (*) (sınırsız champingte dolasma Not:Ordunun vs kişinin kırmızıya ulaşmadan hedefe bir daha tıklayarak sarıya döndürmeniz gerek)
- Enable/Disable One Turn Recruitment (Tek Turda Asker)
- Enable/Disable One Turn Research (Tek Turda Bilim) (Bilimlerin yanındaki zamanlar aldatıcı olmasın :)
- Enable/Disable Auto Troop Size Recover; (*)
- Enable/Disable Minimum Gold; (*) (Minimum Kalan para)
- Minimum Gold Value; (You can modify that) ( Value den ayarlayarak istediğiniz kadar para yapabilrsiniz)
- Player's Current Gold; (You can modify that, if you want a specific value) (Not:Sadece generallerin oldugu orduya tıkladıgınız zaman active edebilrsiniz)
- Selected General Skill Points; (You can modify that) ( Not:Sadece generallerin oldugu orduya tıkladıgınız zaman active edebilrsiniz. (Value kısmından ayarlayarak Tüm generallere Skıll verebilrsiniz Kullandıgınzda sayı düşmez)


Yapılış:
-Öncelikle Cheat engine 6.0 kullanmanız gerek
-Shogun 2 Total War ı açtıktan sonra ana menü kısmında ALT+TAP ile masaüstüne dönüyoruz.
-Cheat engine 6.0 ı açıp Process bölümünden Shogun 2 Total War ı seçiyoruz
-Load Bölümünde Linkini verdiğim dosyayi seçiyoruz
-Active ediyoruz (aktive etmek için aşağıda açılan yazının yanındaki ufak kutuya tıklamanız gerek) ve kullanmak istediğiniz hilelinin yanına sadece klick atmanız yeterli  tbr*



Dosyayı İndirme Link: https://hotfile.com/dl/156347662/377fcb1/Shogun2_V10_Script_V20.CT.html
                                   http://netload.in/dateifRlrtB3Lom/Shogun2_V10_Script_V20.CT.htm
                                   http://www.filefactory.com/file/59berzp9h7bb/n/Shogun2_V10_Script_V20_CT
MULTİPLAYER DA DENEMEYİN  pol* ...............................................................................................


Hilelerin Hepsi sorunsuz çalışmakta (şahsen denedim) ve oyunu hiç bir şekilde bozmamaktadır.. ask*


LinK YENİLENMİŞTİR 1 HAZİRAN 2012 23:50
Başlık: Ynt: CHEAT ENGİNE İLE +10 HİLE KOD ARAMAKLA UĞRAŞMAYIN :)
Gönderen: * Halife * - 29 Mayıs 2011, 14:50:48
aman dikkat multiplayer oynayanlar bu tür şeyleri kullanmasın, ek olarak araştırın bu trainer ile kullanıp oyunu bloke olan var mı diye  tebessum*

Şu yazıyı okuyun

http://www.totalwar-turkiye.com/shogun-2-alacaklar-vaca-dikkat-edin
Başlık: Ynt: CHEAT ENGİNE İLE +10 HİLE KOD ARAMAKLA UĞRAŞMAYIN :)
Gönderen: gti175 - 29 Mayıs 2011, 14:51:50
Uyarı İçin Teşekkr  tbr*
Başlık: Ynt: CHEAT ENGİNE İLE +10 HİLE KOD ARAMAKLA UĞRAŞMAYIN :)
Gönderen: usaangel - 18 Haziran 2011, 15:01:12
Bu dosya M2TW da geçerlimi acaba?
Başlık: Ynt: CHEAT ENGİNE İLE +10 HİLE KOD ARAMAKLA UĞRAŞMAYIN :)
Gönderen: £l£ssar - 30 Haziran 2011, 01:04:22
bu olay m2tw için de geçerlidir büyük ihtimalle. denersen buna yakın şekilde yapılır diye tahmin ediyorum. emin değilim ama benim kullandığım program artmoney di. buda aynı mantıkla çalışıyosa buda diğer oyunlarda da çalışır..
Başlık: Ynt: CHEAT ENGİNE İLE +10 HİLE KOD ARAMAKLA UĞRAŞMAYIN :)
Gönderen: ahmetnudu - 30 Haziran 2011, 09:10:08
 Başlık büyük olmuş. huh*
Başlık: Ynt: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: smtkync34 - 11 Ağustos 2011, 21:16:07
saol işime yarayabilir..
Başlık: Ynt: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: Medieval - 03 Eylül 2011, 08:21:59
a kutucukları işaretliyemedim yardım edermisiniz   agla*
Başlık: Ynt: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: usaangel - 03 Eylül 2011, 10:59:38
Hayır M2TW de işe yaramıyor.Ayrıca sadece bir kutucuk var.
Başlık: Ynt: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: gti175 - 15 Eylül 2011, 18:22:59
tek kutuya tıklarsan 1 2 saniye sonra diğerleride acılıyor :)
Başlık: Ynt: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: gti175 - 15 Eylül 2011, 18:42:34
resimler ekledim bakabilrsniz
Başlık: Ynt: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: qdem92 - 24 Kasım 2011, 18:40:14
link ölü yenileyebilirmisiniz
Başlık: Ynt: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: RunDll32 - 30 Aralık 2011, 17:03:09
Birşey sorabilir miyim?

Askeri birlik üretme hilesi iyi çalışıyor. Ama bir sefer girilip çıkıldıktan sonra asker üretme hilesi çalışmıyor. Nasıl düzeltebiliriz?
Başlık: Ynt: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: burzumist - 22 Nisan 2012, 13:41:56
Kardeşim link kırılmış. buna çok ihtiyacım var. Yabancı sitelerdeki linklerde patlamış , yenilersen çok iyi olur...
Başlık: Ynt: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: Tavian - 08 Eylül 2012, 21:55:08
Medievalda işe yararmı
Başlık: Ynt: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: [Haccı]Emmi - 26 Mayıs 2013, 10:40:16
6.1 var calısmazmı simdi  uzgun*
Başlık: Ynt: Cheat Engine ile +10 Hile Kod Aramakla Uğraşmayın :)
Gönderen: II.Bayezıd - 26 Mayıs 2013, 13:13:25
Hayır.