Total War Türkiye

Total War Eras => Medieval II: Total War => Konuyu başlatan: Batu the Tyrant - 27 Ocak 2012, 09:15:57

Başlık: Baron's Alliance İle Oynanabilir mi?
Gönderen: Batu the Tyrant - 27 Ocak 2012, 09:15:57
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi Baron's Alliance ile oynanabilir mi?
Başlık: Ynt: Baron's Alliance İle Oynanabilir mi?
Gönderen: bertas - 08 Şubat 2012, 22:39:50
Oynadım.Önermem ingiltereyi yıktım oyun bitti  srn*
Başlık: Ynt: Baron's Alliance İle Oynanabilir mi?
Gönderen: tyrant - 13 Ağustos 2012, 21:51:28
aynen önermem hiç asker basmadan campaingi bitirebilirsin bu sebepten hiç zevk vermiyor  yardir*
Başlık: Ynt: Baron's Alliance İle Oynanabilir mi?
Gönderen: hazarowa - 06 Aralık 2017, 01:30:42
Nasıl oynadınız o kampanyayla  tebessum* tebessum*