Total War Türkiye

Total War Eras => Medieval II: Total War => Konuyu başlatan: timucinc01 - 06 Ocak 2019, 15:33:36

Başlık: Stainless steel modu
Gönderen: timucinc01 - 06 Ocak 2019, 15:33:36
ben bu modu indirdim masaüstüne kısayolu geldi açmaya çalıştım fakat launcher error dedi kingdoms.exe bulunamıyor dedi ama bende o dlc var ve aktif yardımcı olurmusunuz
Başlık: Ynt: Stainless steel modu
Gönderen: mehmetozan - 06 Ocak 2019, 20:51:59
En temizi siz Americas veya diğer bir kampanyanın adını istediğiniz şekilde değiştirin..
Sonrasında ise modunuzun adını Americas olarak değiştirin..
Oyunu açarken de Americas Campaign'den oyuna giriş yapın..  tbr*
Başlık: Ynt: Stainless steel modu
Gönderen: davut177 - 07 Eylül 2019, 15:08:13
oyunun kurulu olduğu yerde medieval2 diye bir dosya var win 7 de felan medieval2.exe diye geçer ,bu dosyayı masaüstüne kopyalayın, sağ tıklayıp isim değiştir dedikten sonra ismini kingdoms.exe win. 10 ise sadece kingdoms yazıp enterleyin. Sonra o dosyayı  tekrar aldığınız yere yapıştırın sorun çözülecektir.