Total War Türkiye

Total War Eras => Rome: Total War => Rome: Total War, Barbarian Invasion ve Alexander Modları => Konuyu başlatan: n57lqvfo3qol - 16 Şubat 2019, 21:52:08

Başlık: horse pantheon tapınağını yapabilmek için hangi dosyaları editlemeliyim?
Gönderen: n57lqvfo3qol - 16 Şubat 2019, 21:52:08
Merhaba iskender ve persler ile oyunu bitirdim. Ama Dahae'yi alınca yapılamayan tapınak gördüm bu tapınakları etkinleştirip +5 tecrübeli askerler yapmak çok çekici geldi o yüzden editleyerek oynayayım dedim. Ama beceremedim internettede bulamadım nasıl yapacağımı. Foruma üye olup yardım istemek yolu göründü bana. Yardımcı olursanız sevinirim bu konuda.
Başlık: Ynt: horse pantheon tapınağını yapabilmek için hangi dosyaları editlemeliyim?
Gönderen: * Halife * - 17 Şubat 2019, 10:20:22
http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?22-Rome-Total-War-Mod-Workshop

İngilizce devasa bir kaynak var, az biraz özveride bulunan üyeler bir şeyler çevirdiler mod atölyesi için. İngilizcen varsa buralara bak.
Başlık: Ynt: horse pantheon tapınağını yapabilmek için hangi dosyaları editlemeliyim?
Gönderen: yefxuvu0r59u - 17 Şubat 2019, 17:42:26
Tekrardan merhaba yukarıdaki kullanıcıda benim, üyeliğimi parola yöneticisi ile yaptım. Konuyu açtıktan sonra tekrar giriş yapamadım. Kurtarmak için mail at dediğimde mail gelmedi dünden beri. Bende yeni hesap açtım bu sefer elle girdim şifreyi.

İngilizcem pek yok siteye üye olmadan önce araştırınca yabancı sitelerde tapınakları etkinleştirmek yerine tapınaklar hiç gözükmesin diye export_descr_buildings dosyasında oynanması gereken yerleri bulabildim sadece. Barbarlar 3. hükümet binasından sonrasını yapamıyorlar 4. ve 5. binalara barbarları yazdım buildin browser'da gözüktü tapınaklar gibi ama gereken nüfusu geçince bina yükseltmesi çıkmadı. Zaten 3 çağdan sora 4. çağa geçmek için halk nüfusu da listelenmedi. Sanırım export_descr_buildings ile binaları listelemek yetmiyor. başka bir dosyayı daha kurcalamak lazım building browser'da gözüken binaları dikebilmek için

Başlık: Ynt: horse pantheon tapınağını yapabilmek için hangi dosyaları editlemeliyim?
Gönderen: Emprecuss - 08 Haziran 2019, 16:42:33
Export_descr_buildings'e bakman gerekiyor. Tapınağı oradan bulup ilk seviyesinden itibaren inşa edebilecek devletler listesine istediğin devletin ismini eklemen gerekiyor.

Umarım geç kalmamışımdır bu mesaj için.