Total War Türkiye

Total War Eras => Total War: Attila => Konuyu başlatan: Ceterele - 11 Temmuz 2016, 03:55:41

Başlık: [Monitörde] Sınır Dışı ??
Gönderen: Ceterele - 11 Temmuz 2016, 03:55:41
Oyna ya tıkladığımda sınır dışı yazısı çıkıyor ekrana (sadece Attila da)çözünürlük değiştirmeyi denedim yine olmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim ^^

Ekran K: Nvidia GTX 550 TI 192 -1GB
RAM:4
İşlemci İntel İnside E7600  yardir*
Başlık: Ynt: [Monitörde] Sınır Dışı ??
Gönderen: Diesel - 15 Eylül 2016, 12:31:58
Monitörünüzün desteklediği çözünürlük ile alakalı , ekran kartınız iyi lakin Monitörünüz ne kadar eski? Çözünürlüğü azalttınız mı ?

Bir diğer çözüm aslında , güvenli modda açıp çözünürlüğü düşürüp yeniden başlatmakmış.Emin değilim fakat problem çözünürlük ve monitör sorunudur.
Başlık: Ynt: [Monitörde] Sınır Dışı ??
Gönderen: Ceterele - 28 Aralık 2017, 22:49:54
uzuuun zaman oldu oyunun orjinalini aldım yine aynı hatayla karşılaştım ve şöyle çözdüm

sıkıntı aslen oyunda oyun çözünürlüğü çok fazla olduğu için monitörüm oyunu açmadı yani yapmamız gereken oyunun çözünürlüğünü ayarlamak ben bunu 108 ekran tv ye bağlayarak yaptım belki yardımı dokunur :)