Konu: Total War SAGA Troy Gerçekten BEDAVA MI?  (Okunma sayısı 679 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı * Halife *

  • Asyönetici
  • *
  • İleti: 13667
  • Tek tabanca...
    • Kişisel sitem
Total War SAGA Troy Gerçekten BEDAVA MI?
« : 03 Haziran 2020, 00:18:14 »
Evet  yardir* tüm bilgiler videoda mevcut.


« Son Düzenleme: 03 Haziran 2020, 00:18:26 Gönderen: * Halife * »

Çevrimdışı Emprecuss

  • Level 14
  • İleti: 6110
  • Officer Of The Phalangite
Ynt: Total War SAGA Troy Gerçekten BEDAVA MI?
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2020, 21:55:41 »
Hevesimi kırdın :D

Çevrimdışı cellat211

  • Level 9
  • İleti: 922
  • 【Megurine Luka】 Lie
Ynt: Total War SAGA Troy Gerçekten BEDAVA MI?
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2020, 19:08:40 »
bedava olması iyi oldu para verip alınacak gibi değildi.

Çevrimdışı dejavu3535

  • Level 9
  • İleti: 572
  • ImSpartacus
    • İzmir seninle güzel
Ynt: Total War SAGA Troy Gerçekten BEDAVA MI?
« Yanıtla #3 : Dün, 21:43:20 »
uzun zamandır ayrı kaldığım total war serisine geri dönmeye değicek( en azından bedava) bir oyun geliyor, umarım forumdada bu oyuna güzel bir ilgi gelir, sabırsızlıkla bekliyorum, bir m3tw çıkarmıyorlar kırgınım hala :( :D
« Son Düzenleme: Dün, 21:43:47 Gönderen: dejavu3535 »

Çevrimdışı MedievalMusti99

  • Level 12
  • İleti: 3465
  • Eskiler eskiden güzeldi.
Ynt: Total War SAGA Troy Gerçekten BEDAVA MI?
« Yanıtla #4 : Bugün, 00:29:35 »
Oyun bugün (13 Ağustos 2020) Epic Games Store'da 24 saatliğine ücretsiz olacak, kaçırmamak için oyunu istek listenize almayı unutmayın.

Çevrimdışı * Halife *

  • Asyönetici
  • *
  • İleti: 13667
  • Tek tabanca...
    • Kişisel sitem
Ynt: Total War SAGA Troy Gerçekten BEDAVA MI?
« Yanıtla #5 : Bugün, 01:44:16 »
16:00'da #EpicGames'de #TotalWarSagaTroy bedava olarak edinilebilecek. 24 saatiniz var o vakitten itibaren.

"A Total War Saga: Troy will be available to download for free on Thursday, August 13, at 2PM BST / 9AM EDT / 6AM PDT."